دانشگاه پيام نور واحد قائم شهر

AUT LogoAUT
جلسه مسئولین بسیج دانشجویی شهرستان قائم شهر با ریاست محترم دانشگاه پیام نور واحد قائم شهر
11:30     1396/01/17
  بسمه تعالي جلسه مسئولين بسيج دانشجويي شهرستان قائم شهر با رياست محترم دانشگاه پيام نور واحد قائم شهر اين جلسه در تاريخ 15/01/1396 راس ساعت 10 صبح در دفتر رياست محترم دانشگاه برگزار گرديد .ابتدا مسئول محترم بسيج دانشجويي شهرستان ضمن تبريک به مناسبت سال نو گزارشي مختصر از بسيج دانشجويي شهرستان بيان نمودند . ايشان در ادامه فرمودند خوشحاليم که رياست محترم دانشگاه جوان هستند و حرف جوانها را بهتر درک ميکنند و از فضاي جديد ايجاد شده در دانشگاه و اعزام دانشجويان به راهيان نور هم تقدير و تشکر نمودند . سپس معرفي اعزاي دفتر بسيج انجام شد . دکتر زمانيان رياست محترم دانشگاه در اين جلسه فرمودند بنده خودم از دوران ابتدايي عضو بسيج شدم و در تمام مقاطع تحصيلي عضو فعال بسيج بودم و الان هم عضو بسيج اساتيد هستم . ما از بسيج مطالبه داريم از بسيج توقع داريم دست مارا جهت هر گونه فعاليت فرهنگي بگيرند .ايشان فرمودند با توجه به اينکه دانشجويان کمي به دانشگاه رفت و آمد دارند ولي ما حاضريم هربرنامه اي که قابليت اجرا در دانشگاه را داشته باشد صد درصد حمايت کنيم .ايشان در بحث مسائل سياسي فرمودند به قول حضرت علي (ع) چپ و راست گمراهيست حد وسط بايد بود. اين جلسه در ساعت 12 با صلوات بر محمد و آل محمد به پايان رسيد .
لطفا جهت مشاهده اینجا کلیک کنید